COL.LOCACIÓ CARTELLS CAMÍ TRAGO - PRESA DE CANELLES


El divendres 25 d’octubre, els la colla decidim anar a posar els cartells del Camí de muntanya passat. Els dies 12 i 13 d’aquest mes van estar netejant i arranjant el camí que va de la presa de Canelles al llogarret abandonat de Tragó. Havia dues possibilitats: El camí superior de la Roca Foradada – que va per dalt - i el del Pas de la Savina – arran de l’aigua (alerta si l'embassament de Santa Anna està ple, no es pot passar).
Vam anar per la pista de Tragó. Quan acaba la pista vam posar el primer cartell que ens informa que el poble està a 5 minuts i la presa de Canelles està a 1 h 30 min. Es de bon posar perquè no cal traginar gaire material des del cotxe fins al cartell.
El segon està en la bifurcació entre el camí que va de la presa de Canelles (a l’esquerra) i el que va a Montdeví (o al coll de Campell), per la dreta. Vam posar el pal però el cartell encara l’hem de posar, ja que ens van deixar de fer-lo. De fet no en els vam deixar. Me’l vaig deixar de dissenyar (cal saber sumir les pròpies responsabilitats). Ara cal reconèixer que puja fins a dalt el ciment, l’aigua, els cartells, els materials de treball va ser un “xic” dur. He d’agrair al Josep Maria Llena (Caseret), Antonio Cots, Antonio Trilla, Santi Seró i Lluís Taberner la bona feina que van fet pujant tot l'embalum.

Encara ens quedava un tercer cartell, el de la cruïlla del camí del pas de la Savina i Roca Foradada. Però aquest el posàvem penjat en un arbre – no em vingueu amb aquella tonteria de pobrets arbres, els arbres quan se’ls hi clava un vis no pateixen com ho fem nosaltres, urbanites.
Vam agafar el Caseret i jo i vam anar fins a la cruïlla i vam col·locar el cartell de la bifurcació. Vam tornar cap al cotxe amb la satisfacció de la feina ben feta. Crec que, de tant en tant, dedicar uns dies a la comunitat està molt bé. No tot ha de ser fer el nostre desig egoista de fruir de la muntanya.

Comentaris