WUALA!!! AVUI TOT RODÓ: CAMINADA POPULAR DE SUNYER

Explicant al parc de les Basses

Primer de tot, i amb lletra grossa, GRÀCIES TOTS/ES ELS QUE HEU VINGUT A LA CAMINADA.
Organitzar una caminada sempre comporta un neguit interior: que si plourà, que si vindrà gent, que si es farà mal algú, que si els excursionistes agrairan l'excursió...doncs avui ha sortit tot la mar de bé.
Inici, davant de l'església de Sunyer

Hem fet la caminada popular de Sunyer (podeu veure aquí el recorregut) i crec que els 115 caminadors estaven contents. Una norantena eren habitants de Sunyer. Penseu que a Sunyer té uns 300 habitants. Estem parlant que una tercera part del poble han vingut a la caminada. Olé!!! Una participació bestial.

Tombes dels Moros

Les explicacions han estat desenvolupades per en Joan-Ramon González. És un valor segur. Senzillament, GENIAL. És un ponent ideal amb  idees clares, bona vocalització (no com jo) i, sobretot, pedagògic. En sap un niu sobre el patrimoni local i ho explica meravellosament.  Ha parlat: de l'església, de l'ermita de Santa Llúcia, les tombes dels Moros, el castell de Sunyer i la vilaclosa. Jo he parlat els aspectes organitzatius i algunes dades que tinc referents a la Guerra Civil. Penso que es podrien recollir aquestes dades prou rellevants.

Ermita de santa Llúcia

En acabar l'ajuntament de Sunyer s'ha estirat de valent. Ha muntat un vermut que no se'l salta un torero. Enhorabona. Segurament, la dedicació de la Laura Beà, ha fet possible aquesta diada rodona.

Per obtenir el track:

Aquí trobareu les localitzacions de la Guerra Civil i en especial a la localitat de Sunyer:

Comentaris