REVETLLA DE SANT JOAN AL COR DEL MONTSEC

Preparant les coques
amb un forn de llenya
Fa tres anys que celebrem la castanyada a la cabana del Sastre en el barranc del Bosc. Enguany hem volgut fer un pas endavant i hem decidit fer la revetlla de Sant Joan. Ja desanimava als amics/gues dient que seria una festa salvatge... En Miquel quan va arribar i ens va veure sense samarreta es pensava que la cosa acabaria diferent però no ha estat una revetlla tranquil·la en un marc incomparable i molt bon ambient. Tot molt cassola, kmO.
Després de sentir la guitarra del Roger ens vam anar a buscar l'herba de Sant Joan per fer l'oli dels cops i a dormir... jo a fer el primer bivac de la temporada.
L'endemà havia d'anar a canviar la cadena del pas del Riu i vam fer la meitat de la feina doncs se'ns va acabar la bateria i el flanqueig encara no està refet (es passa bé amb una cadeneta dels xinos). Caldrà esperar a la Castanyada de la tardor per acabar la obra.En Joel em va ajudar amb la instal·lació del tram que vam fer. Després vam anar a la cova Beguriana per veure si els veiem passar ... fastiguejats d'espera vam refer el camí pel barranc del Bosc i el pas del Riu i vam tornar pel camí de dalt.
La colla havien de fer la volta pel camí de les escales (amb el petroglif) però no van fer la volta complerta doncs van deixar la cova Beguriana per la Castanyada propera que cal saber dosificar les belleses naturals del Montsec.

Comentaris