QUI PINTA ELS GR's? LA BRIGADA CRIMINAL DE LLEIDA REFENT UN TRAM DEL GR 3 PONTS i GR 171 SANT RAMON

No, no, els GR's no es fan sols cal l'esforç de molts excursionistes cuidadors de senders. Avui la Brigada Criminal de l'Aureli, en Pep Vicedó i jo hem anat a fer dues intervencions.
En algun moment he pensat que aquelles pintures algú les havia pintat feia trentena d'anys i nosaltres repintavem aquelles marques. Potser d'aquí 30 anys més algú refarà les nostres. Ells com nosaltres no sabran que vam ser els darrers de fer-ho com avui nosaltres no sabíem que van ser els nostres antecesors però un té la sensació de ser d'una col·lectivitat. Perdoneu per la filosofada barata.

1ra Intervenció: GR®3: Etapa 14: De Madrona a Ponts. Doncs resulta que en un punt el GR anava a buscar la serra de Castellar i passava per la carena. Per algun problema amb el propietari dels terrenys causats tristament per les motos hem hagut de cercar un sender alternatiu que passa pel fons de la vall. Més curt i prou interessant.

Us passo el tram. No faig la descripció doncs anàvem pintat i el ritme era molt lent. Properament estarà penjat a la web  de la FEEC de senders.
Hem estat unes tres hores treballant. Per fer una 7 km. de recorregut entre anar i tornar.


2na IntervencióGR®171 Etapa 2: De Castellfollit a Cervera. Entre el poble de Ferran i Alta-Riba havia un tram que passava per un camp. Algun excursionista ens ho va comentar i vam haver de buscar un alternativa (veure Pel castell de Malacara). Vam fer tot el recorregut i vam anar pintant però la veritat és que no vam poder acabar de fer la feina. Caldrà esperar un altre dia per poder donar per acabada la feina. Ja us informarem.
Han estat 3 h per fer 9 km pintant.

Comentaris