PELS VOLTANTS D'ALBATARREC


Mai hagués pensat que això de passejar per la recuperació em duria a descobrir/redescobrir racons tants bells propers a casa meva. Si encara resultarà que no cal fer tantes expedicions a l'estranger per veure bellesa, només cal tenir els ulls ben oberts.Avui anirem per la banqueta del Canal de Serós i tornarem per la sèquia de Torres amb algun paratge ben bonic. 
Descripció de l'itinerari:
Comencem l'excursió en una plaça que hi ha al centre d'Albatàrrec d'on surt la carretera a Alfés (L-700). Als pocs metres podem agafar un carreró que surt a l'esquerra i podem veure les cases per darrera dels pagesos amb els seus magatzems i un xic descuidats si ho comparem amb les façanes principals. Sortim al canal de Serós i el seguim aigües amunt per la banqueta. Passem per la vora d'un parc infantil. Anem paral·lels a la carretera de Lleida.
16 min. Sortim a la carretera que creuem i baixem per unes escales. Ara anem entre el mur del canal de Serós que tenim a la dreta i la sèquia de Torres. Raconada ben interessant.
22 min. Arribem a un salt d'aigua. Per dalt podem creuar per una passarel·la i retornar per l'altre costat de la sèquia de Torres.
34 min. Trobem un pont sobre la sèquia i canviem de costat i poc després tornem entrar a Albatàrrec pel carrer de la Pleta.
43 min. Arribem a la plaça on hem començar la passejada.
Característiques:
Dificultat: Molt baixa. Itinerari circular.
Temps: 43 min.
Distància: 3 quilòmetres.
Desnivell: Inapreciable.
En el Wikiloc podreu trobar el track per si us interessa (clicar sobre el mapa)

Comentaris