ESTALADA AL CIM DEL SANTALÓ o LA CAMINADA IMPOPULAR DE LA FESTA MAJOR



El passat 13 de setembre'14 coincidint amb la Festa Major de Tuixent
vam celebrar VIIna Caminada popular de la Festa Major de Tuixent, però com algú va dir no era popular, sinó que era la 1ra Caminada Impopular ja que calia pujar tota la canal del Santaló, amb 600 metres de desnivell i sense camí. Grimpavem per una tartera dreta. Tot un repte que van acceptar 16 valents excursionistes (de baixada nomès erem 9). Però l'esforç estava justificat perquè al cim volíem plantar una senyera estalada.
Dalt del cim ens esperaven uns altres 14 companys/es. A destacar el Martí de Cal Cinca amb pocs mesos.
Dalt tinguérem  una alegre sorpresa.  El Jordi de Cal Estevet es va vestit de miquelet de l'època de 1714. Tot un "puntazo". Al video podeu veure quan pujàvem l'estelada amb música i cants dels Segadors. Gràcies als músics (gralla i violí) per acompanyar les nostres atrotinades veus. Alguns dels assistents es van arribar a emocionar perquè tot va sortir molt bé. Són d'aquest bons moments que ens toca viure de tant en tant.
De fet, tot no va sortir rodó doncs encara dels 480 euros que ens va constar l'estalada i el màstil encara ens falten 160 euros que haurem de posar de la butxaca el Jordi Picard i jo ... ja que vam quedar que els dos cobriríem el que no cobrís la subscripció popular.
La descripció excursionista de la pujada la podeu trobar a l'anterior post que vam dedicar a la roca del Santaló
Més fotos de la sortida:


Track de la pujada: .

Comentaris