XXXVII MARXA DE REGULARITAT DE LLEIDA: SERRA DE COMIOLS

Com cada any amb l'arribada de la tardor, puntualment arriba la Marxa de regularitat. No m'agrada això de dependre del temps el cap de setmana però crec que és una bona forma de fer vida social i vida de Centre. Després ens queixem que falta caliu...
El recorregut coincidia amb una marxa d'orientació que va organitzar el Josep Lluís Gàzquez fa uns anys
Descripció del recorregut:
Sortim de l'església del poble de Biscarri a l'ombra del cingle de Comiols. Anem a buscar el grau de Moles ja en la carena cimal. Arribem fins a la roca de la Dama i pel barranc de la Gavarnera. Sortim a una pista que abandonem per pujar per una llom que ens duu al punt més alt de la travessa. Més al nord ens queda el vèrtex de Sant Quiri, el punt més alt de la serra, però no hi arriba la marxa.
Ara comença una feixuga baixada. El primer tram sense sender però després anem seguint un corriol. La Montse es va parant a agafant bolets. Finalment al control de la Carme i de la Maribel, en 5 minuts de parada obligatòria, s'emporta un grapat de camagrocs.
Arribem a Biscarri Vell i anem entre camps a cercar l'inici de la travessa.
Han estat uns 11 quilòmetres de travessa i un bon esmorzar al grau de Moles.
He volgut recollir a les imatges tots els controls que fan possible aquesta excursió i molt especialment el Josep Balagueró, acompanyat per la Núria, que cada anys ens prepara puntualment la marxa com si fos la caiguda de les fulles de la tardor.
Gràcies a l'organtizació!!!


Per veure més fotos:

Comentaris