PELS VOLTANTS DEL CASTELL DE MONTESQUIU

Més que pels voltants pel castell hauria de dir que he estat tot el cap de setmana enclaustrat al castell de Montesquiu doncs estic fent el curs de Tècnic de senders de la FEEC i ens tocava la trobada presencial de tot el cap de setmana. Són d'aquelles coses que cal fer ...
El dissabte vam fer un itinerari prou bonic que anava del Castell a la Farga de Bebie i l'ermita de Sant Moi. Hem anat per GR 151 i hem tornat pel SL 130. Havíem d'anar mirant les defectes que tenia el marcatge i apuntar-ho amb el GPS, fotografies i llibreta. No m'ha desagradat.
A la tarda hem comentat entre tots/es els defectes que hem trobat. Finalment hem hagut de prendre la determinació de si, nosaltres com a tècnics l'homologaríem.
A la nit he anat a sopar amb el Marià de Ripoll i m'ha comentat que el SL 130 no està homologat encara i per això hem trobat tantes coses malament. A més el GR 151 ha patit algun acte de sabotatge i hi ha un tram amb les marques borrades. Ens han dit els de la FEEC que ells no havien estat per posar-hi més encant a l'activitat.
El diumenge ha estat més dur doncs ens hem tancat a l'interior del castell - que havia estat propietat del pirineista Juncadella - i hem estat treballant amb els GPS, els tracks, els mapes ... una sessió dura però calia passar-la. Em feia gràcia que havia gent que en sabia molt i havia gent que tot just toca el GPS per la muntanya. Era xulo veure els diferents nivells.

Comentaris