26a CAMINADA VALL DE LORD: PELS VOLTANTS DE LA COMA

Avui hem tornat a la 26a Caminda de la Vall del Lord com tots els dissabtes sants. És una tradició de fa molts anys... potser el bocata amb llonganissa que ens donen ajuda a mantenir la "tradició". També ajuda la xocolata amb coca, la taronja, el café i el gelat que ens donen a cada control. Ja veieu una Caminada popular que resulta un veritable plaer i ben organitzada.
Característiques:
Valoració: Excursió organitzada perfectament per l'A. E JA ARRIBAREM - CLUB. 
Dificultat: Baixa. Encara que caldrà dur el track de la sortida.
Distància: 12,7 km.
Desnivell: 710 metres.
Temps total: 3 hores 25 minuts
Breu descripció de l'itinerari:
Enguany hem sortit de La Coma i hem pujat per la vora del riu Cardener fins a les fonts dels Cardener. I d'aquí ens ha tocat una pujada per un camí que han recuperat fins a Ca l'Andal on havia el primer control.
Després a baixar passant per una tartera fins arribar a cal Poma en al carretera a Tuixent. Allí hem enllaçat amb el GR-7 que en deixat en arriar a Ca l'Arraplagant on hem anat a la dreta i hem deixat el GR. Tornem a travessar la carretera prop del Cal Pere Marqués i hem continuat pujant fins trobar les masies de cal Fité on havia el darrer control. Aquí mentre alguns prenien un gelat a començat a nevar. Baixada forta i una mica ràpida vers la Coma on hem acabat la Caminada. Tot un plaer.

Per obtenir el track (tret de Wikiloc):


Powered by Wikiloc

Comentaris