22na DIADA DEL CAMÍ DE MUNTANYA: D'ALÒS DE BALAGUER AL PUIG CASTELLAR

Una altra edició de la Diada del Camí de Muntanya, i ja en portem 22. Això vol dir que hem reflotat 22 camins per les Terres de Lleida. Feina que fem desinteressadament i amb la il·lusió de fer país.
De fet estrictament parlant aquest camí no l'ha fet el Patronat del Camí de Muntanya sinó que ha estat en Joan Urtizberea del Centre Excursionista de Balaguer que el va recuperar però hem cregut adient donar-hi difusió dins del món excursionista.
 La descripció de l'itinerari està feta ja en l'excursió al Puig Castellar que vaig fer a l'abril. A Alòs ens hem reunit 72 excursionistes que han fet l'excursió que pertanyen a entitats de Balaguer, Bellpuig, Linyola, Lleida i Pons (no em voldria pas deixar a ningú). Avui també era la Festa de la Vegueria i per aquest motiu han vingut també companys/es d'aquestes entitats.
Des de la meva modesta posició d'organitzador, crec que podem considerar que l'excursió i la Diada ha estat tot un èxit que només ha estat possible per la participació de tants i tantes companys i companyes. Sincerament, gràcies.
Després hem anat a fer un dinar social al restaurant del Càmping Montsec on ens hem aplegat 56 excursionistes. El caliu ha estat meravellós malgrat que el dia no pintava gaire bé.
Als 72 excursionistes que hem anat a la caminada cal incloure els 8 que han vingut directament al dinar. Això vol dir que hem mogut un total de 80 persones. No ha estat l'any que més massa social hem mogut però si un dels anys més rodons perquè la gent estava molt contenta de l'itinerari dissenyat.
Ara cal que arreli aquesta Festa de la Vegueria.
Un cop ja ha acabat el Camí de Muntanya 2016 cal començar a pensar en el 2017!!!

Comentaris