II JORNADES CUIDADORS DE SENDERS TERRES DE LLEIDA - AGER

Aquest diumenge el Centre Excursionista de Lleida ha organitzat les segones jornades de cuidadors de Senders de les Terres de Lleida. El lloc escollit ha estat de nou el càmping d'Àger.
En Josep Sierra - que és qui ha organitzat la trobada - a primera hora del matí ha distribuït els assistents (19 excursionistes) en tres grups de treball:
- Col·locació d'un cartell en la cruïlla del GR-1 amb el sender que davalla a l'estació del tren d'Àger.
- Revisió del camí que es va inaugurar l'any passat que anava de l'esmentada cruïlla fins a la Passarel·la del camí a Rúbies.
- Revisió del camí que anava de l'esmentada cruïlla al poble de l'Ametlla del Montsec.
Personalment he estat en el darrer grup de treball. Ens hem desplaçat a l'estació de trens d'Àger, hem seguit el GR-1 fins la cruïlla on han posat el cartell i hem anat fins a l'Ametlla. Hem retornat sobre les nostres passes posant les marques de pintura adients i repintat en molts casos marques que es veien velles.
Ens ho hem passat prou bé pintant i agafant figues, mores i magranes que anàvem trobant en el nostre camí.
Com no podia ser d'un altra forma hem acabat la jornada amb un dinar al càmping d'Àger on ens hem retrobat els companys i companyes dels diferents equips de treball. Abans, però, ha hagut una reunió on s'han distribuït els trams de GR que el CEL és responsable i hem donat alguna dada sobre el proper camí de muntanya que serà el dia 13 d'octubre, la possibilitat de crear una brigada per avançar en el marcatge del GR-3 per les comarques de muntanya compreses entre Pont de Suert i
La Seu d'Urgell per acabar definitivament el GR més llarg de tota Catalunya.
Finalment, s'ha recordat la necessitat de parlar amb la Diputació Provincial per demanar una subvenció per posar cartells a les cruïlles de tots els nostres GR's de la Demarcació de Lleida.

Comentaris