PELS BUNQUERS DE BELLVIS

Pel matí ha estat plovent i he hagut de trencar els plans que tenia. Sorprenentment a la tarda s'han aixecat els núvols i he hagut de buscar un pla B per estirar les cames. L'objectiu ha estat anar a veure els búnquers que hi ha davant del poble de Bellvís. Ja els vaig visitar quan vaig fer el llibre ITINERARIS PEL FRONT DEL SEGRE. Vaig llegir al diari que els havien adecentat (agost 2019) i he decidit fer d'inspector d'obres.
La veritat és que no he trobat gaire millora. Pensava que hauria plafons informatius i codis QR. Home, si que els han netejant, han posat sacs terrers per donar més sensació .. però no gaire cosa més.Ara això no trau que valgui la pena fer un tomb per la contrada.
Situació: A l'entrada de Bellvís venint de Bell-lloc hi ha una rotonda que travessa el canal de la sèquia tercera del canal d'Urgell on hem d'aparcar. A l'esquerra hi ha 4 restes: un primer al costat d'uns arbres - fa uns anys no el deixaven casi veure, un segon mig colgat i només es veu a nivell del terra el gros formigó, un tercer que correspondria a un refugi antiaeri (potser l'element millor) i al costat el darrer element que correspon a un altre búnquer.
Si anem per la dreta trobarem dos vestigis de búnquers.






Comentaris