RECORDANT EL JUANJO = TOSSAL DE MORADILLA

El 27 de maig farà 7 anys que ens va deixar el Juanjo Garra al Dhaulagiri. Ha passat tant de temps però encara el tenim molts ocupant part del nostre cor.
Des de llavors cada anys ens trobàvem al pavelló que porta el seu nom entre la barriada de Balàfia i el Secà. Era una trobada informal d'amics per recordar un amic.
Enguany el malparit de covid-19 ens ha impedit fer la trobada, però l'Associació Esportiva Km0 ha tingut la genial idea de trobar-nos de forma individual al tossal de Moradilla i fer una foto que hem enviat al seu instagram km0Ponent.
He tingut la sort que mentre pujava m'he trobat a la Sumpta, la seva companya, i la seva filla.
Per a mi ha tingut també una significació molt especial. Ja que he aconseguit "enganyar" a les filles i als nets de dos anys per pujar al tossal i la foto que hem fet al cim ha estat el primer cim familiar i recordant a un bon amic. No podia ser més bonic.
Crec que d'aquí uns anys tindré uns portejadors que em durant la motxilla al seu padrí. Avui hem recorregut fins les trinxeres de sota que he mirat d'explicar-los-hi que significaven. Una mica com l'abuelo Cebolleta que explica batalletes.
Es dona la considència que també vaig pujar aquí amb les meves filles quan tenien 6 i 8 anys. Ja veus com passa el temps. I el pitjor és no veure-ho passar. Finalment el Joan Nadal ha fet un mega muntatge amb la colla que aquests dies hem anat pujant a Moradilla recordar al sempre enyorat Juanjo. Nosaltres ens hem posat a la dreta perquè sabia que tenia lloc en la foto original.
Ara a veure el muntatge que faran els companys de Km0 Ponent. Gràcies per la iniciativa.

Comentaris