RUTES PER LES RESTES DE LA GUERRA CIVIL A ALBATÀRREC


Hi ha dies que tens l'estranya sensació de ser útil a la societat i no fer les coses pel teu plaer personal, on l'altruisme s'imposa a l'egoisme. Aquesta va ser el sentiment que vaig tenir el dissabte quan vaig col·laborar amb el grup Àgora Albatàrrec que va celebrar l'inici de les Rutes de la Guerra 1936-39 a Albatàrrec. Aquest esforç va ser compartit per una bona colla de batarrencs i batarrenques que van escarrassar per fer una jornada redona. Gràcies també als que vàreu participar. Espero que complementeu aviat tots els recorreguts. 

Es com fer un joc de descoberta amb elementes que tenim al poble de la Guerra Civil (19 elements). Hi ha quatre nivells:

Nivell verd: 3 nius de metralladores - 3,5 km - temps aproximat: 40 minuts.

Nivell blau: 5 nius de metralladores - 8 km - temps aproximat: 1h 30 minuts.

Nivell Roig: 10 elements de la Guerra Civil - 10 km - temps aproximat - 3 h.

Nivell Negre: 19 elements de la Guerra Civil - 14 km - temps aproximat - 4 h 30 minuts.


De cada element que localitzeu feu-nos una foto i quan les tingueu totes ens les envieu a rutarestesalbatarrec@gmail.com i us enviarem un diploma que justifica que heu fet el recorregut. Dissabte, ho van fer 96 persones. Anima't.


Podeu trobar informació clicant a localització dels punts en un mapa i una breu informació de cada element (estat, funció, ...) o per obtenir els díptics explicatius.

També podeu consultar: Vestigis de la Guerra Civils a Albatàrrec.



Gràcies a totes/tots que vau fer possible aquesta bella jornada on hem tret la pols del nostre patrimoni oblidat. Esperem poder-lo endreçar ben aviat.

Comentaris