WOW!!! SORTIDA COL·LECTIVA AL BARRANC DELS ULLS DE LLORENÇ

 


Wwwooowww!!!! Hi ha dies que t'emportes un bon regust de boca. Avui és un d'aquests dies que veus que la muntanya és més que pedres i herbotes. La colla dels Jabalís senderistes hem habilitat un nou barranc que ara ha quedat practicable excursionisticament parlant. L'hem presentat en societat als companys i companyes del CEL i sembla que ha agradat. M'alegra intensament. Erem 20... gràcies.

Breu descripció de l'excursió:
Hem aparcat en el km 10,5 de la carretera LV-9047 que uneix els pobles de Sant Llorenç de Montgai a Camarassa. Llavors hem agafat la pista que puja a Vilanova de la Sal. En el primer trencall a l'esquerra (que puja al coll d'Orenga i al refugi del Xut) baixem al barranc dels Ulls de Llorenç que anirem seguint. Trobem dos trams equipats amb cordes que la colla supera meravellosament bé. Després hi ha alguna tolla encara on algú es refresca els peus i finalment dos trams amb dos ferros per agafar-se amb les mans. Abans d'arribar al fons del barranc, on queda tallat, agafem un tram de corda d'uns 15 metres que ens permet sortir del barranc.

Ara ens queda una feixuga pujada fins la caseta de la tirolina. Anem a buscar el camí travesser de les Bassotes que sorpren a tothom ja que faldeja tota la serra del Mon-troig a mitja alçada. Sortim al camí que baixa del refugi del Xut. Avall. Sortim al coll d'Orenga i ara per la pista fins l'inici de la sortida.
La descripció detallada del barranc dels Ulls de Llorenç la trobareu aquí
Anotacions a la meva llibreta per equipar el barranc:

Per obtenir el track:

Powered by Wikiloc

Comentaris