MES GR3: DE GERRI DE LA SAL A SORIGUERA PASSANT PER SORT

 

Avui hem format tres grups de treball:

L'equip A: Joan Nadal i Rosa Sirvent: que han pintat el tram de Gerri de la Sal fins al Pont de Baró. Havien d'arribar a Saverneres (prop de Sort) s'han trobat dues esllavissades i potser caldrà fer algun plantejament global per superar aquest dos talls. Cal saber si està previst arranjar-los o deixar-los tal com estan que són veritablement perillosos. Ja veurem que fem.

L'equip B: Antonio Cots i Paulino Grau: que han fet el tram de Saverneres fins a l'entrada del poble de Soriguera. Sembla per la foto que l'Antoni ha sabut dominar la fera...

I, finalment, l'equip C: Jo ,que he fet tasques de taxista. També he mirat l'entrada de Sort ja que havia dues possibilitats. M'he decidit per l'opció de les Vernedes per la part interior davant de l'opció d'anar per la vora del riu. M'he decidit perquè la primera té un pont que permet creuar el riu del Cantó que ara baixa amb molt cabal i no es passa caminant. Després he pujat a Rubió i he marcat l'enllaç al poble que pensava que seria molt laboriós però s'ha fet bé. Encara que la neu ja arriba aquí i caldrà plantejar-nos properes accions. Un cop he acabat he baixat a Sorriguera i he acompanyat a l'equip B que havia recollit. Volien acabar a Rubió. Si es descuidem, arribem a mitja nit.

Per si us interessa el tram de Sort a Soriguera el podeu trobar descrit en el post aquí.

Comentaris