ACABEM DE POSAR LES CADENES A LA TORRE DE GUAITA DE SANT MIQUEL DE TERRADETS

 
Tercera vegada que pujo a la torre de guaita de Sant Miquel de Terradets en un mes per posar trams de cadenes que han de facilitar la pujada la propera setmana que farem la 27a Diada del Camí de muntanya. Des del cimal podem controlar el pas de Terradets, a llevant podem veure el poble de Rúbies, la Pedrera de Meià, la carretera i les cingleres de Terradets i del Peladet que s'ajunten en el pont medieval del pont de les Rajoles.

Descripció de l'itinerari

Si veniu de la font de les Bagasses o en sentit contrari, des de l'Ametlla, cliqueu aquí (45 minuts), si veniu de la cruïlla de les carreteres C-12 - C-13 (passarel·la de Rúbies), clique aquí (1 h 47 min).

Es tracta de 20 metres de cadena posats per facilitar l'accés a la torre de guaita (498 m.). Creiem que ha quedat un pas força senzill que permetrà accedir a tothom a aquesta atalaia i fruir d'una visió excepcional del nostre Montsec, que resta esperant la declaració de Parc Natural que tan es mereix i que nosaltres no sabem demanar com es correspon.

El proper cap de setmana, Diada del camí de muntanya, esperem poder fer les fotos amb vosaltres pujant i baixant per les cadenes.

Comentaris