REFUGI DE CALOR: CASCADA DE MEREA

 
Hi ha una amenaça d'onada de calor. Decideixo sortir a un barranc amb aigua. Tinc pendent el barranc de Merea que es troba sota del coll de Comiols. Resulta una alternativa excepcional, encara que em quedo amb ganes de fer una circular pel barranc, però cal fer un ràpel i avui no vull transportar tot el material. Va ser un encert. És una alternativa ben refrescant. 

Com arribar-hi?

Per internet algú diu que la pista que puja de Benavent no es gaire recomanable i es preferible baixar per la carretera L-911 que surt del coll de Comiols fins trobar el trencall  (6,3 km ) al llogarret de Merea. En el cartell ens indica que hi ha tres km, la majoria asfaltats. Un cop superat el joliu poble agafem una pista que baixa fins el barranc Gran de Merea. Cartell informatiu malmès.

Ara tenim dos opcions: Anar per la llera del riu on aviat ens començarem a mullar, encara que els primers metres està sec, o un camí que s'enfila amunt per l'esquerra, amb punts blaus, però després de pujar i baixar ens haurem d'acabar posant a l'aigua.

15 min Cascada de Merea amb un parell de tolles que són un encant per refrescar-nos. Em queda pendent baixar rapelant la cascada d'uns 18 metres que hauré de forçar un altre dia...  Veure el descens del barranc aquí.

Per obtenir el track:

Powered by Wikiloc

Comentaris