CONTINUANT ELS DEURES: GR3: SORIGUERA - REFUGI DE LES COMES DE RUBIÓ

Els companys/es del Centre Excursionista de Lleida ens vam comprometre amb l'àrea de Senders de la FEEC que dissenyaríem i marcaríem el GR3 des de les etapes que van d'Adons (serra de Sant Gervàs) fina a La Seu d'Urgell. El confinament ens ha obligat a anar endarrerint el nostre projecte. Avui després de 7 mesos hem decidit continuar la feina. 

Resum de la feina feta (hi ha alguna sortida que l'hem hagut de fer fins a tres cops per traure'n l'entrellat):

GR3 : etapa 11: Viu de Llevata - El Pont de Suert (09-11-2020) 

GR3: etapa 12: El Pont de Suert - Les Esglésies (02-02-2020) 

GR3: etapa 13: Les Esglésies - Senterada (16-11-2020) -

GR3: etapa 15/16 Gerri de la Sal - Sort - Soriguera (14-11-2021) 

L'etapa 14 la van fer companys del nostre equip De Senterada a Gerri de la Sal

L'etapa 15 entre Gerri de la Sal a Sort ha estat complementat per Josep M. Mirmi i Mireia Monerris.

L'etapa 16 De Sort a Rubió es va quedar tallada per una inesperada nevada.

Avui hem fet el tram de Rubió (on hem vist que la neu ens va esborrar les marques fins a Soriguera. Hem passat per Llagunes on hem pogut visitar el Museu dels Camíns i refugi Vall de Siarb. Ens ha causat molt bona sensació encara que francament, no entenem gaire el nom de Museu dels Camins a un projecte de recuperació de camins. A la sortida de Llagunes hem anat cap a Soriguera on hem trobat que el nostre company de l'equip ja havia fet la part inferior. Hem baixat a Soriguera on hem tornat a pujar en cotxe fins a Rubió. Donem per acabada l'etapa 16: De Sort a Rubió.

Hem marcat el tram de l'etapa 17que va del Rubió al Refugi de Sant Joan de l'Erm. Ens hem quedat al refugi de les Comes de Rubió (1 h). Un altre racó que ens ha causat una molt agradable sensació.

El proper dilluns, 21, més. Si tens temps i ganes de col·laborar en un projecte col·lectiu/participatiu no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres: Centre Excursionista de Lleida.

Comentaris